.
Willy Sommers & Anne De Baetzelier
zondag 30 juli 2023

Willy Sommers: “Ik hoop dat ik mijn nummer mag brengen” 

Hij is ook de presentator van het programma 

Geen ‘Tien Om Te Zien’ zonder Willy Sommers. Ook tijdens dit nieuwe seizoen is Willy van de partij als presentator en hij heeft er ongelooflijk veel zin in.

Willy presenteert het programma al zo’n 20 seizoenen en doorheen de jaren is er natuurlijk al heel wat veranderd. Dat is ook hem niet ontgaan.

“Vorig jaar had ik heel erg het gevoel dat er veel nieuw Vlaams talent aan bod kwam met Camille, Pommelien Thijs, Aaron Blommaert, Pauline Slangen,… Dat is goed voor de muziekbusiness. Ik heb liever dat de concurrentie uit eigen land komt dan uit het buitenland”, zegt Willy in Story.

De gevestigde waarden van vroeger komen steeds minder aan bod. Willy begrijpt hun teleurstelling, maar hij begrijpt ook de keuze voor de nieuwe talenten.

“Ik hoorde vaak van collega’s dat ze het jammer vinden dat zij niet aan bod mochten komen en dat het altijd dezelfde zijn. Maar ja, die zijn heel populair en verkopen goed. Ik hoop zelf ook dat ik mijn nieuwe single ‘Kijk Vooruit’ minstens één keer zal kunnen voorstellen. De lijst met artiesten wordt nog volop samengesteld; het nummer heeft nochtans een mooie boodschap: kijk positief naar de toekomst en vergeet het verleden.”

Bio van Willy Sommers