.
Willy Sommers
maandag 10 mei 2021

Willy Sommers heeft goed nieuws: 'Ik mag vandaag optreden'

Vandaag voor het eerst weer voor een live-publiek.

Onze goede vriend Willy Sommers springt vandaag een gat in de lucht, de zanger heeft vandaag de kans om weer voor een live-publiek op te treden. Helaas, er zijn geen tickets te koop, Willy Sommers mag deze namiddag in Waarloos optreden voor een select publiek van 50 mensen. En of hij er zin in heeft.

Bij Radio 2 Antwerpen vertelde Willy Sommers hoe fel hij naar dat optreden uitkijkt. "Het is van oktober vorig jaar geleden dat ik voor een live-publiek heb mogen optreden en dat gaat vandaag gebeuren in Waarloos", glundert Willy Sommers. "Het is een optreden voor 50 personen in openlucht, ik hoop dat het weer een beetje mee zit op deze druilerige maandag. Ik hoop op een beetje zon in de namiddag, niet alleen in ons hart, maar ook voor het publiek. Ik kijk er enorm naar uit. Gisteren gaf ik via een livestream een moederdagconcert, maar dat is zonder publiek. Ik kijk ernaar uit om straks voor die 50 mensen op te treden en nog eens applaus te krijgen."

Willy Sommers die ruim een half jaar niet voor een live-publiek mocht optreden, het gemis was groot. Willy Sommers gaat eindelijk nog eens applaus krijgen. Het optreden in Waarloos komt er trouwens omdat alle bewoners daar ondertussen gevaccineerd zijn, dat is een goede reden voor een feestje.