.
Willy Sommers
vrijdag 26 maart 2021

Willy Sommers: “dat heeft absoluut niets met arrogantie te maken”

Willy Sommers ontkent geruchten over collega.

Willy Sommers zorgde tijdens Liefde Voor Muziek voor een polonaise bij de hit ‘Zoutelande’ van Geike Arnaert. De zanger noemt Geike duidelijk de stilste van de groep.

Geike vertelde Willy achteraf: ‘Allez, dat ik me heb laten overhalen om aan een polonaise mee te doen en dan nog op tv’. “Ik vond het wel grappig dat ze dat zei, want Geike is een integere en serene dame”, klinkt het bij Willy Sommers in zijn column voor Dag Allemaal.

“Ze was ook de stilste van onze groep. Dat heeft absoluut niets met arrogantie te maken, nee. Geike is gewoon heel verlegen en bescheiden”, verduidelijkt de zanger.

“Na de opnamen zaten we met de artiesten ’s nachts altijd nog een uurtje na te praten in de bar. Zij was er ook altijd bij, maar zat dan vooral te luisteren. Als Geike iets vertelde, moest je ook goed je oren spitsen, want ze spreekt heel zacht”, aldus Willy Sommers die het verschil met haar zangstem aanhaalt.

“Wat een contrast met hoe ze is als ze op een podium staat. Dan heeft Geike enorm veel charisma en kan ze geweldig uithalen met haar stem”, klinkt het vol lof bij Willy Sommers over Geike Arnaert in Dag Allemaal.