.
News Image

William Boeva ontroerd door de vele steunbetuigingen

“Ik zie jullie graag…”


Eerder deze week werd er ingebroken bij William Boeva. De dieven gingen aan de haal met zijn Streetjet, een elektrische aandrijving voor zijn rolstoel. Wie doet nu zoiets, dacht heel Vlaanderen? De steunbetuigingen liepen massaal binnen en William Boeva bedankt iedereen via twitter.



“Lieve mensen, ik ben echt onder de indruk van jullie massale steun en hartverwarmende reacties. Dit is crazy,” klinkt het bij William Boeva. “Ik kan nog steeds niet volgen om al jullie berichtjes te beantwoorden…”



De recherche is bezig met het onderzoek naar de inbrekers en William Boeva heeft meer goed nieuws want er wordt gewerkt aan een oplossing. De comedian vraagt dan ook alle crowdfund-acties die werden opgezet te pauzeren en mensen hun geld terug te storten.



“Ik wil geen gebruik maken van mijn bekendheid om geld in te zamelen voor mezelf,” klinkt het bij William Boeva. William wil echter wel het moment aangrijpen om aandacht te vragen voor mensen in dezelfde situatie die op heel wat minder steun kunnen rekenen. Al te vaak zijn mensen met een beperking nog onzichtbaar…



William Boeva geeft toe dat hij ontroerd is door de vele steunbetuigingen. “Dit zal me altijd bijblijven. Jullie reacties geven mij hoop. En hoop is onbetaalbaar, hoop is de streetjet voor onze strijd,” aldus William Boeva.


Bio van William Boeva

Meer Over:

William Boeva