.
William Boeva
woensdag 9 november 2022

William Boeva: “Je moet gewoon van je roze wolk vallen”

Hij is gelukkig in de liefde

William Boeva en zijn partner Nikki Janssen zijn een goed team. Ze zijn stapelverliefd op elkaar en delen een passie voor lekker eten en drinken. Al is de passie voor drinken pas later duidelijk geworden.

“Toen ik voor het eerst bij William thuis kwam, had hij voor de gelegenheid een fles wijn gekocht. We dronken allebei een glas, waarop hij zei: ‘Ik had al 15 jaar niet meer gedronken.’ Sindsdien beweert hij dat ik hem aan de drank heb geholpen”, lacht Nikki in Humo.

William had lange tijd niks met alcohol, maar dat beklaagt hij zich nu wel een beetje. “Achteraf gezien was ik beter wat vroeger beginnen drinken. Misschien heeft de boog iets te lang gespannen staan. Het is geen populaire mening in deze Tournée Minérale-tijden, maar nu weet ik hoe ontspannend een glaasje af en toe kan zijn.”

Een relatie opbouwen met iemand, het is voor William nooit echt gemakkelijk geweest. Veel vrouwen knappen af op zijn beperking en willen de stap naar een relatie niet zetten. Zo zei hij ooit: ‘Leeftijd speelt een rol. Als je jong bent, hou je veel meer rekening met wat anderen zeggen. Je moet van je roze wolk vallen en beseffen wat echt belangrijk is.”

En daar kan Nikki zich wel in vinden. “Was ik 16 of zelfs 20 jaar geweest, dan had ik dit niet gekund. Toen ik William leerde kennen, was ik al van mijn roze wolk gedonderd. Ik weet intussen wat ik wil in de liefde: een maatje, iemand bij wie ik me goed voel, met wie ik kan lachen en dezelfde interesses deel, maar die me ook de ruimte laat om mezelf te zijn.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van William Boeva

Meer Over:

William Boeva