.
News Image

William Boeva annuleert shows door corona

En toch is er ook goed nieuws.


Komiek William Boeva kondigt op Facebook aan dat hij zijn show ‘B30VA’ opnieuw moet uitstellen. Dat moest eerder dit jaar ook al gebeuren als gevolg van de coronamaatregelen. Toen was er de hoop om de show dit najaar te kunnen spelen, maar nu blijkt dat dat niet realistisch was. William Boeva is er klaar voor, maar corona strooit roet in het eten. “Ditmaal stellen we alles uit naar het erg verre najaar van 2021”, laat William Boeva weten.

"Ik had er echt zin in. Tot mijn grote spijt kan dat met de huidige maatregelen niet. Samen met mijn team hebben we zo lang mogelijk naar een oplossing gezocht om toch te kunnen spelen, maar met spelregels die steeds veranderen, was het voor ons onmogelijk om een tournee van start te laten gaan”, reageert William Boeva.

Ondertussen werkt William Boeva aan een ‘motivational speech’. Het is de bedoeling om dit najaar nog enkele try-outs te spelen. En ook voor volgend jaar heeft William Boeva plannen. “Ik speel vanaf maart volgend jaar mee in de theatervoorstelling Perpetuum Mobile, samen met Tine Embrechts, Peter Thyssen en Bert Verbeke”, lacht William Boeva.

Bio van William Boeva

Meer Over:

William Boeva