.
Will Tura
maandag 13 juni 2022

Will Tura: “Ik weet niet of ik er vrede mee heb”

De toekomst is onzeker

Will Tura is zolang we ons al kunnen inbeelden een vaste waarde in de Vlaamse muziekwereld. Zijn nummer ‘Het kan niet zijn’ werd recent opgenomen in de Radio 2 Eregalerij. Grote afwezige op die plechtigheid was Will Tura zelf.

“Ik was inderdaad niet aanwezig, maar ik was er wel van op de hoogte. Er staan intussen al enkele van mijn liedjes in de Eregalerij. En ja, zo’n eerbetoon dat blijft me raken en maakt me trots. Liedjes maken is dan ook al heel m’n leven m’n vak. Tot vandaag, want thuis speel ik nog vrijwel elke dag muziek”, zegt Will in Dag Allemaal.

Onlangs kwam André de beste vriend van Will Tura te overlijden en dat zette Will toch even aan het denken over wat hij met zijn eigen carrière zou willen doen.

Vorig jaar stond trad hij nog 8 keer op met zijn show voor zijn 80ste verjaardag en zonder het te beseffen heeft Will daar misschien wel zijn allerlaatste show ooit gespeeld.

“Ik weet niet of ik er vrede mee kan nemen dat dat de allerlaatste show ooit zou zijn. Soms denk ik: ‘Het is oké geweest, nu’. Maar nadien begin ik weer te twijfelen en denk ik: ‘Nee, het is nog niet oké.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Will Tura

Meer Over:

Will Tura