.
News Image

Wien Ist Hof Van Commerce

Denderende rollercoaster over 20 jaar 't Hof.


Kowlier, Buyse en DJ 4T4; drie namen die al twintig jaar weerklinken aan het firmament van de Vlaamse hiphop en rap onder de naam 't Hof van Commerce. Maar wien is 't Hof van Commerce?'



Wien is 't Hof van Commerce' is een denderende rollercoaster vol muziek en visuele mash-ups over twee decennia 't Hof. Als rode draad doorheen de film dezelfde geestigheid en zelfrelativering die de band al jaren typeert. Bij twintig jaar 't Hof van Commerce hoort uiteraard ook een terugblik, met (meestal) uiterst ernstige en documentaire waardige bijdrages van o.a. Wim Willaert, Wim Opbrouck, Wannes Cappelle, Discobar Galaxie, Bent Van Looy, Bruno Vandenbroecke, Eddy Merckx, Coely, en vele andere grote en minder grote fans en compagnons de route van 't Hof. Wien is 't Hof van Commerce' een opzwepende trip die je katapulteert door twintig jaar Vlaamse hip hop en showbizz.



't Hof van Commerce is een complementair driemanschap, maar deze film is het werk van DJ4T4, a.k.a. Kristof Michiels. Als DJ achter de twee MC's heeft hij twee decennia 't Hof mee gevormd én klank gegeven. Michiels is een uitstekende entertainer en doet dat nu ook met Wien is 't Hof van Commerce' dat hij zelf omschrijft als een audiovisueel feestje'.