.
News Image

Wie zit er naast Cleymans & Van Geel in Liefde Voor Muziek?

Dit zijn alle namen.


Na een absoluut recordseizoen met gemiddeld meer dan een miljoen kijkers en 38,6% marktaandeel (VVA 18-54, live+uitgesteld) pakt Liefde voor Muziek in het voorjaar van 2021 uit met een nieuwe editie waarvoor 7 straffe namen uit de muziekwereld present tekenen. Willy Sommers, Geike Arnaert, Tourist LeMC, Cleymans & Van Geel, Emma Bale, Ronny Mosuse en Bert Ostyn van Absynthe Minded hebben hun agenda alvast vrijgemaakt om samen in een muzikaal bad te duiken dat ze zich nog lang zullen herinneren.



In seizoen 7 worden de meest uiteenlopende muziekgenres vertegenwoordigd. Een hit van Willy Sommers in een Absynthe Minded-jasje of Tourist LeMC die Geike Arnaert covert: in Liefde voor Muziek vallen alle hokjes weg. Bovendien gaat Liefde voor Muziek dit keer helemaal #playlocal met een volledig Belgische cast.



De 7 nieuwe artiesten zitten nu al te popelen om volgende maand hun koffers te pakken en hun liefde voor muziek met elkaar te delen. De opnames van het nieuwe seizoen gaan volgende maand van start op een nieuwe locatie, die afhankelijk van de coronasituatie op dat moment in het binnenland of op een veilige plek in buitenland zal zijn. De exacte startdatum van Liefde voor Muziek wordt later bekendgemaakt.


Bio van Absynthe Minded