.
News Image

Wie wint dit jaar de Best Belgian Act van MTV?

Vier genomineerden gaan de strijd aan. 


Vorig jaar maakten de Belgische dj-broers Dimitri Vegas & Like Mike hun favorietenrol waar en werden ze door de Belgische fans en kijkers van MTV verkozen tot ‘Best Belgian Act’. Ze haalden het van artiesten als Angèle, Emma Bale, Warhola en Dvtch Norris. Als winnaars mochten Dimitri en Mike ons land vertegenwoordigen op de wervelende 2018 MTV EMA die plaatsvonden in Bilbao.

Ook dit jaar strijkt de prestigieuze award show neer in Spanje, meer bepaald in Sevilla. Daar vinden op zondag 3 november de 26ste EMA plaats. De vijf genomineerde Belgische artiesten zijn Blackwave. Ibe, Mattn, Tamino en Zwangere Guy.



Bijzonder aan de MTV EMA is dat de winnaars gekozen worden door de fans zelf. Hier geen ‘vakjury’s’ of ‘professionele panels’, maar enkel de stem van het grote publiek telt. En dat stemmen kan vanaf nu op www.mtvema.com. De 2019 MTV EMA vinden plaats op zondag 3 november in FIBES, Sevilla’s Conference and Exhibition Centre. Wie niets van het spektakel wil missen stemt die dag vanaf 21u af op MTV.