.
Finalisten Big Brother 2021
woensdag 7 april 2021

Wie wint Big Brother 2021?

Wie gaat na 100 dagen, 115 camera's en 0 privacy naar huis met de groepspot

Na meer dan drie maanden komt het Big Brother experiment donderdagavond tot zijn einde. Al snel werden de bewoners overvallen door geheime opdrachten, spannende spellen in de gameroom, vele emoties en uitspraken uit hun verleden. Het was een rollercoaster aan emoties.

Nadat afgelopen dinsdag Michel op de valreep het huis moest verlaten blijven Nick, Jill en Liese over als finalisten van Big Brother 2021.

Alle drie zitten ze al bijna 100 dagen in het huis, maar slecht één iemand kan met de pot van momenteel 60 405,50 euro het huis verlaten en mag zichzelf dus de winnaar van Big Brother 2021 noemen.

Nick kwam samen in het midden van de nacht met Els het huis binnen geslopen. Zijn opdracht? Het Big Brother huis ’s nachts insluipen en een bed vinden in een nog geheime slaapkamer.

Jill kwam als laatste van de drie het huis binnen door het dozenspel en mocht hierdoor het huis betreden samen met Zoey en René.

De 28-jarige Liese ging op oudejaarsavond het huis in en zit dus al van dag één in het Big Brother huis. Ze kan niet wachten om terug bij haar vriend Soufian te zijn, alvast een hele prestatie om 100 dagen in het Big Brother huis te zitten.

Big Brother: De Finale is te volgen op Play4 en goplay.be nu donderdag om 21u30, de liveshow gepresenteerd door Geraldine Kemper en Peter Van de Veire.