.
News Image

Wie wil de kleindochter van Chris Lomme spelen?

Voor de langspeelfilm "Achter De Wolken"  is men op zoek naar een actrice die de kleindochter van Chris Lomme wil spelen.

"Achter De Wolken" is het langspeelfilmdebuut van Cecilia Verheyden, gebaseerd op het theaterstuk van Michael De Cock met in de hoofdrollen twee van de meest fantastische acteurs die Vlaanderen ooit gekend heeft: Jo De Meyere en Chris Lomme.
De film gaat over twee mensen die elkaar na meer dan 40 jaar terug tegenkomen. Ooit waren ze geliefden, maar het leven liep anders. Zij trouwde met zijn beste vriend. Veertig jaar later zijn ze allebei weer single en zoeken ze elkaar terug op. Ze worden weer verliefd... Kan je weer aanknopen met het leven van veertig jaar eerder? Het verhaal van een prachtige laatste liefde, die wordt beleefd met de intensiviteit van een eerste.

Voor wie?
Eyeworks is op zoek naar een jonge Vlaamse actrice om de kleindochter van Chris Lomme te vertolken.
Heb jij als actrice al een beetje toneel- of filmervaring en ben je tussen 18 en 24 jaar oud dan is dit je kans om een belangrijke rol te gaan spelen in een langspeelfilm.
De uiterste inzenddatum is 15 juli 2014. De geselecteerde actrices zullen vanaf 15 augustus een uitnodiging ontvangen voor een casting. De casting zal doorgaan begin september.
De film zelf wordt gedraaid in het voorjaar van 2015.

Wat moet je doen?
Film een korte, originele presentatie van jezelf in maximum 1 minuut en stuur deze naar ons via het formulier op deze pagina door hieronder op "Inschrijven" te klikken.
Vul de gevraagde noodzakelijke profiel en contactgegevens zo volledig mogelijk in en voeg 2 duidelijke foto's bij(een close-up en een foto waar je volledig op staat).
Voor de videopresentatie is het belangrijk dat we je stem duidelijk horen en dat je gezicht duidelijk te zien is. Deze video mag gemaakt worden via je smartphone of webcam.

inschrijven kan via http://www.inthepicture.com/ADW/