.
Erik Van Looy
zondag 4 september 2022

Wie o wie wordt De Allerslimste Mens ter Wereld?

Is het Ella Leyers?

Jeroom, Ella Leyers en Jonas Geirnaert aan de start van jubileumseizoen De Allerslimste Mens ter Wereld. Vanaf maandag 5 september om 21h00 op Play4 en GoPlay. Wie is de allerslimste mens ter wereld? Wie dissecteerde het allerbest onze afgelopen seizoenen en heeft de meest geniale kwisvraagvisioenen? Wie ​ o ​ wie wordt de kampioen der kampioenen?

Is het misschien jolige Jonas Geirnaert?
Nee! Ik heb een peuter van twee en een baby van een half jaar oud thuis, maar ik gebruik wél al mijn vrije momenten om me voor te bereiden op de quiz, zijnde van 21u59 ’s avonds tot ik ga slapen om 22u00.

Is het misschien opperrecordhoudster Ella Leyers?
Nee! Ik denk dat Jonas wint. Sinds we samen Over De Oceaan hebben gezeild weet ik namelijk dat die man een wandelende encyclopedie is. En een atlas! En ook heel heel grappig. Mezelf zie ik dit seizoen geen achttien deelnames halen. Maar dat is ook niet erg, want ik beleef al bijzonder veel plezier in De Ideale Wereld.

Of is het misschien - snorrig soms knorrig-Jeroom?
Nee! Ik gok op alles en iedereen met de achternaam Leyers. Die familie is een topkandidaten-fabriek. Zelfs hun hond zou waarschijnlijk in de finaleweken geraken. Ikzelf heb me helemaal niet voorbereid en wil toch heel graag winnen. Ik ga het verschil dus vooral met de doe-vragen moeten maken.

De Allerslimste Mens ter Wereld, maandag 5 september om 21 uur op Play4.

Download onze app voor Android of iOS