.
Bob Savenberg
woensdag 13 oktober 2021

Wie koopt de laatste tickets voor intieme Rock Lobster Sessie van Bob Savenberg?

Vrijdagavond in Antwerpen, op unieke locatie.

Heb je nog geen plannen voor nu vrijdagavond 15 oktober 2021, dan kan je in de Antwerpse B&B Rock Lobster terecht voor het intieme concert van Bob Savenberg. Met ‘Liefde van mijn leven’ maakte de voormalige Clouseau-drummer, na een pauze van 23 jaar, vorig jaar zijn comeback als soloartiest.

Met succes, want ondertussen scoorde hij ook al een hit met ‘Looove’ en zijn nieuwste single ‘Tranende Loop’ staat 3 maanden na de release in de top 5 van De Vlaamse Top 10 van muziekzender MENT. Voor hij op 29 november zijn 60ste verjaardag viert, geeft Bob Savenberg aanstaande vrijdag een intiem optreden tijdens de Rock Lobster Sessies. “Ik ben gezond nerveus, maar heb na 20 jaar vooral heel veel goesting om weer op een podium te staan met topmuzikanten. We hebben de voorbije weken heel intens toegeleefd en gewerkt naar deze exclusieve preview op mijn nieuwe theatertournee ‘Van ‘Brandweer’ tot ‘Swentibold’, het verhaal achter de liedjes. Die start in januari, maar nu vrijdagavond krijgen 45 mensen in de Antwerpse Rock Lobster al een exclusief voorsmaakje op wat er zit aan te komen. Net omdat het zo intiem is, moet het er van in ’t begin boenk op zijn (lacht). Wie mij kent, weet dat ik een gevoelsmens ben, dus voor mij wordt het sowieso een emotionele avond. Naast mijn solosingles – Bob scoorde in het verleden hits met o.a. ‘Vrijdag’ en het ‘Breek de stilte’-duet met Stef Bos – is het vooral ook uitkijken naar de Clouseau-nummers waar ik een aandeel in heb als schrijver. Naast het zingen, vertel ik tussendoor ook leuke anekdotes of de verhalen hoe de songs zijn ontstaan. Iedereen die erbij is, gaat zich vrijdagavond geweldig amuseren, dat kan ik je garanderen.”

Voor de Rock Lobster Sessie van Bob Savenberg van aanstaande vrijdag 15 oktober 2021 in Rock Lobster Antwerpen, zijn er nog 10 plekken beschikbaar. De deuren openen om 19u15. Het concert begint om 20u00. Tickets kosten 23 euro. Voor meer info en reservaties, mail naar info@rocklobster.be