.
The Masked Singer 2023
woensdag 25 januari 2023

Wie is Foxy Lady uit ‘The Masked Singer’?

Ontdek het aan de hand van de tips

Op 3 februari is het zover, dan kunnen we genieten van een derde seizoen van ‘The Masked Singer’. De voorbije dagen maakten we al kennis met heel wat nieuwe personages en Dag Allemaal wist Foxy Lady zelfs te strikken voor een allereerste interview.

Ook dit seizoen staan het speurdersteam weer paraat om te ontmaskeren wie er achter de maskers verborgen zitten. En daar heeft Foxy Lady toch een beetje schrik voor.

“Als spion hou ik alle speurders in de gaten, maar er is één iemand die bovenaan op mijn lijstje staat. Maar wie dat is, ga ik nu nog niet verklappen.”

Foxy Lady omschrijft zichzelf als een echte spion en houdt dan ook iedereen stevig in de gaten. Ook al moet ze daar soms een alias voor gebruiken.

“Maar als iemand ontdekt welke alias de gekste is die ik ooit heb gebruikt, dan zie je die persoon daarna nooit meer terug. Maar wie mijn identiteit ontdekt ook niet”, lacht Foxy Lady geheimzinnig.

Bovendien heeft Foxy Lady nog één extra tip voor de fans van het programma! “Wie op zoek is naar de geheimen van Foxy Lady, zal die zeker niet allemaal online vinden!”

Wie is toch die Foxy Lady? Wie schuilt er achter het masker? Je komt het allemaal te weten vanaf 3 februari op VTM!