.
News Image

Wie is de grootste Game of Thrones kenner?

Eerste officiële Game of Thrones quiz in uniek kader


Ken je de leuzes van House Stark, House Targaryen en House Greyjoy vlekkeloos vanbuiten? Kun je op een kaart blindelings Riverrun, Pyke en Dorne aanduiden? Weet je nog hoe de ‘dansleraar’ van Arya Stark heet? Kortom: beschouw jij jezelf als een échte Game of Thrones fan? Bewijs het en neem deel aan de eerste, officiële Game of Thrones quiz!



Om de release van het achtste seizoen en daarmee het einde van succesreeks Game of Thrones te vieren pakt Warner Home Video uit met een stunt van formaat. In samenwerking met enkele partners organiseert Warner op zaterdag 30 november in de Grotten van Han de eerste, officiële Game of Thrones quiz!



De Grotten van Han, een van de grootste grottencomplexen van Europa, vormen het unieke kader voor deze spannende en uitdagende quiz. 100 meter onder de grond, omgeven door druipende stalagtieten, impressionante rotsformaties en mogelijk enkele White Walkers test je samen met jouw vrienden je kennis over de serie!



De quiz wordt gepresenteerd door een bekende Game of Thrones – fan en neemt je gedurende 9 rondes mee doorheen George R.R. Martin’s universum. Er zijn zowel standaardvragen als thema-, foto- en fragmentvragen. Voor de winnaars en ereplaatsen zijn er geweldige prijzen voorzien!