.
Fien Germijns
vrijdag 8 juli 2022

Wie doet beter? Fien of Adriaan?

Hij werd plots vervangen

De zomer is volop aan de gang en dat betekent dat ook ‘Switch’ terug is op de buis. Elke werkdag kan je naar de leuke quiz kijken op één, al ziet die er dit jaar een tikkeltje anders uit.

Eerder dit jaar besloot één dat het tijd was voor verjonging en dat het programma een nieuwe presentator moest krijgen. Of beter gezegd een nieuwe presentatrice. Er werd gekozen voor de goedlachse Fien Germijns.

Maar kan het publiek de nieuwe presentatrice ook smaken? Of is er toch heimwee naar Adriaan Van den Hoof. Humo is in ieder geval fan, schrijft Tv Familie. “Want als er één programma bestond dat misschien enigermate gebaat was met een soort bijstelling van de ingrediëntenlijst, dan was het wel ‘Switch’’, schrijven die.

Maar ook De Standaard en Het Laatste Nieuws zijn fan van Fien. Zij vinden Germijns een vrolijke en spontane verschijning, een echte frisse wind in het grijze tv-landschap.

De vergelijking met Siska Schoeters is volgens velen dan ook snel gemaakt. “What you see is what you get. Ze heeft net als Siska een heerlijke no-nonsensestijl. Ze ademt gezelligheid uit, maar heeft ook echt talent. Fien zal nog doorgroeien naar andere programma’s waar ze haar talenten, nog meer dan nu, in kwijt kan.”

Download onze app voor iOS of Android