.
News Image

Werken voor Barack Obama

Een verhaal over het Witte Huis, met tinten van Bridget Jones.


Beck Dorey-Stein kwam op haar 26ste opeens terecht in het eliteteam dat president Obama dagelijks begeleidt nadat ze op een online vacature voor stenograaf botste. Een sprookje vol drama, liefde en vriendschap in het beroemdste kantoor ter wereld. Wanneer kun je beginnen? is het waargebeurde verhaal van een jonge vrouw die onwaarschijnlijke vriendschappen sluit, haar hart verpandt, haar stem ontdekt en leert wat er echt toe doet tijdens haar eerste échte baan. In het Witte Huis. Naast Barack Obama.




Beck is 26 wanneer ze in 2012 per ongeluk in het Witte Huis belandt. Ze is net in Washington DC komen wonen en probeert zo goed en zo kwaad als het gaat rond te komen. Tot ze op een dag online een vacature vindt die - funny story - een vacature blijkt voor stenograaf in het Witte Huis. Van de een op de andere dag maakt ze onderdeel uit van het eliteteam dat de president overal volgt.





Het Witte Huis omvat een compleet nieuwe wereld vol glamour, drama, intriges en protocollen, maar het blijkt ook gewoon een kantoor, met leuke en minder leuke collega’s.



Beck Dorey-Stein (1985) werkte van 2012 tot 2017 als stenograaf in het Witte Huis. Daarvoor had ze meerdere baantjes en werkte ze als lerares Engels op verschillende middelbare scholen in Amerika en in Zuid-Korea. Wanneer kun je beginnen? is haar debuut.