.
News Image

Werchter show Alex Agnew geannuleerd na slechte ticketverkoop

Niet alles wat Alex Agnew aanraakt verandert in goud

Geen Alex Agnew in Werchter op zaterdag 18 juni. Het was een wild plan, du jamais vu zelfs om een comedy show naar het Festivalpark te brengen. De ticketverkoop loopt echter niet naar verwachting. De knoop is doorgehakt. Alex herwerkt de show en brengt ‘m vanaf september naar de theaters en culturele centra in Vlaanderen en Nederland. Alle info en speeldata via alexagnew.be.

Alex Agnew: "Mensen die mijn carriere al langer volgen, weten dat ik graag met de deur in huis val, dus bij deze: mijn optreden op 18 juni op de wei van Werchter gaat niet door. Ligt het aan de uitwassen van de pandemie, deze woelige tijden, het steeds duurder wordende leven of was het idee om op een festivalwei in openlucht voor rechtstaand publiek een comedyshow te spelen gewoon een brug te ver? Wie zal het zeggen? Het is waarschijnlijk een samenloop van wrong time, wrong place en misschien ook wrong idea. Ik zou in ieder geval iedereen die een ticket heeft gekocht enorm willen bedanken. Jullie hebben geen idee wat dat voor mij betekent. Ik ga uiteraard ook niet zomaar iets afkondigen zonder iets aan te kondigen. Vanaf september speel ik mijn gloednieuwe comedyshow “Wake me up when it’s over” in alle theaterzalen en culturele centra in Vlaanderen en ook enkele exclusieve shows in Nederland. Van elk verkocht ticket gaat, zoals beloofd, nog steeds 1 euro naar het VUB Yamina Krossafonds om te strijd tegen borstkanker een handje toe te steken. Live long, live strong en tot in de theaters!"

Het was dan ook een gedurfde beslissing om een show op Werchter te geven. Dat is toch iets anders dan een theaterzaal of een Sportpaleis. Maar wie niet waagt, niet wint en dat is wat Alex Agnew gedaan heeft. En nadien toegeven dat de ticketverkoop een tegenvaller was, daarvoor moet je ook ballen aan je lijf hebben.

Tickethouders van Alex Agnew - Wake Me Up When It's Over in Werchter worden door Ticketmaster op de hoogte gebracht en kunnen rekenen op terugbetaling van hun ticket.