.
News Image

Wendy Van Wanten zondag in Theater De Roxy

Op 10 november zal de temperatuur er gevoelig stijgen.


Op 29 februari 2020 vanaf 20u viert Wendy Van Wanten in het gezelschap van een aantal muzikale vrienden haar 60ste verjaardag en haar 30-jarige carrière in het Kursaal van Oostende met orkest. Vooraleer het zover is komt de zangeres op zondag 10 november naar Theater De Roxy in Sint-Truiden. Buiten is het al enkele dagen koud, maar op zondag 10 november zal de temperatuur dus gevoelig stijgen in De Roxy. Wendy zal er haar grootste hits brengen tijdens een gezellige matinee om 15u!



Gunter Reniers van De Roxy : ”Elk jaar proberen we een bekende zanger of zangeres naar De Roxy te halen. Zo waren eerder al Micha Marah, Margriet Hermans, Jimmy Frey, Luc Caals, Conny Neefs en Marc Dex te gast. Zij zorgen voor een mooie afwisseling tussen ons aanbod van - meestal komische – theaterstukken. Van pop tot klassiek, van schlager tot musical, Wendy kan het allemaal ! Dat bewijst ze nu al bijna 30 jaar op de Vlaamse podia en op de televisie. We zijn dan ook enorm fier dat Iris/Wendy zondag in vol ornaat in onze Roxy te zien en te horen zal zijn.”



Ook jij kan er nog bijzijn. Bel voor de laatste tickets (€16) naar 0479/027052 (do 17-19u en zat 10u-14u) of reserveer zelf uw zetel(s) op www.deroxy.be.



UPDATE: Gunter Reniers van De Roxy laat weten dat het optreden van Wendy Van Wanten in Sint-Truiden van zondagnamiddag is geannuleerd om gezondheidsredenen van de zangeres. Mensen die zo snel tickets reserveerden worden zo snel mogelijk gecontacteerd. Indien je tickets voor deze matinee reserveerde kun je ook zelf contact opnemen met Theater De Roxy via info@deroxy.be.



Bij deze wensen we Wendy Van Wanten dan ook veel beterschap!



(Nico Vanaken)


Bio van Wendy Van Wanten

Meer Over:

Wendy Van Wanten