.
Wendy Van Wanten
donderdag 20 juni 2024

Wendy Van Wanten: “Zij keken stiekem naar het programma” 

Dat was in die tijd heel speciaal 

De brievenrubriek van Wendy Van Wanten in ‘De Pin-up-Club’ is alles bepalend geweest voor de carrière van Wendy Van Wanten. Van de ene dag op de andere was de zangeres bekend en stond ze op het podium van ‘Tien Om Te Zien’.

“Ik kom vandaag de dag nog altijd mannen tegen die bekennen dat ze als klein jongetje stiekem naar 'De PinUp Club' keken. Het stelde twee keer niks voor. Maar in dié tijd”, lacht Wendy in Het Laatste Nieuws.

De PinUp Club bleek uiteindelijk een goed idee te zijn, maar er zijn andere dingen in het leven van de zangeres gebeurd, die ze misschien toch liever anders had gezien.

“Maar alles gebeurt met een reden. Ik had natuurlijk liever gehad dat mijn mama niet was overleden, maar zonder haar overlijden was ik misschien niet de moeder geweest die ik vandaag ben. Ik heb mijn moeder heel erg gemist en daardoor ben ik zelf een moeder geworden die heel hard haar best doet, soms té. Estelle is heel zelfstandig, Clément is meer het aanhankelijke type en de derde, nu ja, die is weggevlogen.”

Bio van Wendy Van Wanten