.
Wendy Van Wanten
zondag 11 september 2022

Wendy Van Wanten: “Ze noemen ons twee pubers”

Ze is nog altijd dol op Franske

Wendy Van Wanten stond deze zomer in de zomershow van Jacky Lafon in Blankenberge. Ze bracht daar een wervelende show vol amusement en muziek samen met collega’s David Vandyck, Jan Wuyts, Frank Van Erum en natuurlijk Jacky Lafon.

Maar eenmaal thuis gaat Wendy al haar aandacht naar haar gezin. En dat hoeft er niet altijd rustig aan toe te gaan. Zo gaat ze ook thuis graag eens uit de bol.

“Ik ben een zot kontje, zeker met Estelle. Ik mag dan wel een zestiger, net als Frans trouwens, maar in ons hoofd zijn we nog heel jong. Volgens de kinderen zijn we soms twee pubers. Hoe ouder we worden, hoe zotter”, lacht Wendy in Story.

Dat Wendy al zestig is, dat valt er niet aan te zien. Ze straalt nog altijd even hard en ziet er nog ongelooflijk goed uit. “Maar ik heb ook geen moeite met ouder worden. Ik ben dankbaar voor elk jaartje dat erbij komt.”

Al had ze de menopauze liever nog wat uitgesteld. “Die periode was heel heftig, maar daar ben ik nu volledig door. Ik geniet volop van het leven, van de kleine dingen. Ja, ik zit goed in mijn vel.”

Bio van Wendy Van Wanten

Meer Over:

Wendy Van Wanten