.
Wendy Van Wanten
woensdag 23 februari 2022

Wendy Van Wanten werd verbannen: “Ik vond dat heel raar”

Ze werd geviseerd door de groep

Elke maandag kunnen we op VTM kijken naar een spannende aflevering van ‘De Verraders’. 18 BV’s gaan op zoek naar de 3 verraders in hun midden zonder al te veel bondgenoten te verliezen. Dat eerste is tijdens de eerste aflevering al meteen grandioos mislukt. Iedereen viseerde zangeres Wendy Van Wanten en verbande haar uit de groep. Exit Wendy Van Wanten, die moest toegeven aan de groep dat ze toch een bondgenoot was.

“Verraad en bedrog, dat spreekt mij niet echt aan. Maar ik wou het toch een keer meemaken, wat het allemaal inhield, dus ik ging in op het voorstel om mee te doen aan ‘De Verraders’. En het bleek echt een vuil spel te zijn. Ik speel liever propere spelletjes, dat past meer bij mijn karakter”, getuigt ze in Dag Allemaal.

Wendy kwam met het idee door te zeggen dat ze Iris en Wendy had meegebracht. En dat ze het gewoon was om een rolletje te spelen. Een tactiek die duidelijk niet heeft gewerkt. “Iris en Wendy liggen uiteindelijk dicht bij elkaar. Liegen en bedriegen gaat hen allebei slecht af. Ondanks dat sommige deelnemers dat toch in mij zien, werd ik verdacht. Dat vond ik heel raar.”