.
Wendy Van Wanten
zondag 3 juli 2022

Wendy Van Wanten: “Wat een charmeur!”

Ze was er vaak te gast

In ‘De Tien Om Te Zien’ krijgen we wekelijks een terugblik op de gouden tijden van het programma. Zo krijgen we ook een jongere versie te zien van Wendy Van Wanten. Zij was er regelmatig te gast.

“Ik heb er zelfs eens een ganse zomer op nummer één gestaan. Dan moest ik er elke week naartoe. Ik kijk daar met een heel warm gevoel op terug. De sfeer was daar zo intens. Ik krijg het er nog warm van”, geniet ze na in Tv Familie.

Maar Wendy genoot niet alleen van het publiek, ook van de aanwezige gasten krijgt ze het nog steeds warm. Zo bouwde ze er een aantal mooie vriendschappen op.

“De jonge Koen Wauters die deed mijn hartje sneller slaan. Hij gaf me vlinders in de buik. En ik was lang niet de enige. Bijna alle meisjes vielen in zwijm voor Koen. Wat een meisjesidool! En het was ook een charmeur!”

Wendy is na al die jaren nog geen haar veranderd. En de zangeres kan beamen dat ze nog steeds goed in haar vel zit. “Ik kruip nu al 32 jaar in de huid van Wendy Van Wanten en doe het nog altijd even graag. Das ook het geheim van Willy Sommers. Bij hem spreken ze eveneens van de eeuwige jeugd. Muziek houdt je jong.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Wendy Van Wanten

Meer Over:

Wendy Van Wanten