.
Wendy Van Wanten
donderdag 17 februari 2022

Wendy Van Wanten: “Ik heb niet getwijfeld”

"Het is ieder voor zich"

De eerste afleveringen van ‘De Verraders’ zagen er al meteen veelbelovend uit. We zagen enkele BV’s die graag een verrader wilden zijn in het spel en we zagen ook een aantal BV’s met twijfels. Uiteindelijk werden Loïc Van Impe, Jamie-Lee Six en Walter Damen de uitverkozene verraders en werd zangeres Wendy Van Wanten een bondgenoot. Wendy werd pas heel laat gecontacteerd voor het programma, dus veel tijd om voor te bereiden was er niet.

“Ik heb niet getwijfeld toen ze me belden. Want het leek mij fascinerend. De opnames dateren al van november vorig jaar en ik was blij dat ik iets omhanden had. En het leek me bovendien iets wat ik nooit nog zou kunnen doen”, vertelt Wendy enthousiast in Tv Familie.

Toch heeft ze mentaal erg afgezien. “Je kan het vergelijken met een ingewikkeld doolhof en je weet maar niet waar de uitgang is. Het is echt ieder voor zich. Ik hield me steeds voor ogen dat ik met echte mensen te maken had, want het werd bij momenten erg persoonlijk. Niemand wil immers vermoord over verbannen worden.”