.
Wendy Van Wanten
zaterdag 9 juli 2022

Wendy Van Wanten: “Ik gun het hen volledig”

Ze heeft geen nieuwe single

'Tien Om Te Zien' is terug en heel wat artiesten hopen op een plekje op het grote podium. Ze brachten massaal een nieuwe single uit, alleen Wendy Van Wanten niet. En daarmee verdwijnt de kans op een plekje op het podium misschien wel als sneeuw voor de zon.

“Maar ik gun de jonge garde mijn plaatsje. Quasi elke zomer zorgde Stefaan Fernande voor een single, maar helaas is hij overleden”, zucht Wendy in Tv Familie.

Maar daarom wordt het niet minder druk voor Wendy. Samen met onder andere Jacky Lafon en David Vandyck staat ze deze zomer 27 keer in het Witte Paard in Blankenberge.

“De show duurt drie uren en we zijn volop aan het repeteren. Het wordt hard werken, maar tussendoor proberen we toch ook wat te genieten.”

Een vakantie zit er dus niet in voor Wendy en haar gezin. Al zullen ze toch proberen genieten van enkele korte tripjes. “We gaan toch nog een weekje weg voor de drukte echt begint. Nog even de batterijen opladen. We trekken naar de Côte d’Azur en passeren in Cannes waar ik moet optreden. De ideale combinatie.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Wendy Van Wanten

Meer Over:

Wendy Van Wanten