.
Wendy Van Wanten
dinsdag 8 maart 2022

Wendy Van Wanten: “Het gaf me geen leuke gevoelens”

Ze kan het gelukkig allemaal goed relativeren

Er wordt wel eens gezegd dat meedoen aan ‘De Verraders’ een vuil spelletje is. Niet alleen tactisch wordt het vuil gespeeld, maar ook psychologisch. In Nederland ging het zelfs zo ver dat enkele kandidaten nadien hulp inriepen van een psycholoog. En ook in Vlaanderen lijkt het dezelfde toer op te gaan. Wendy Van Wanten was in ieder geval diep onder de indruk na haar exit.

“Gelukkig was het maar een spel. Het gaf me echt geen leuke gevoelens. Voor mij hoeft dat niet, ik heb liever prettige, tintelende gevoelens dan die spanning”, bekent ze in Dag Allemaal. Maar wantrouwiger is ze niet geworden na het programma. “Ik was de oudste, ik heb al wat meegemaakt. In het leven kom je niet alleen mensen tegen met wie het goed klikt.”

Dat het spel werd voort gespeeld, ook als de camera’s niet draaiden, dat maakt het er niet gemakkelijker op. “Toen ik dan hoorde wat er achter mijn rug werd gezegd, dat raakte me wel, omdat ik het niet verwachte. Waar halen ze het toch vandaan? Vroeg ik mezelf vaak af.”

Download onze app voor Android of iOS