.
News Image

Wendy Van Wanten heeft burn-out

Haar gezondheid komt nu op de eerste plaats.


Op 8 november publiceerden we een artikel dat Wendy Van Wanten enkele dagen later zou optreden in Theater De Roxy. Dit artikel stond nauwelijks online toen we van eigenaar Gunter Reniers vernamen dat Wendy het optreden had geannuleerd wegens gezondheidsredenen. Nog wat later was de agenda op haar site plots leeg.



Zaterdagavond gaf de zangeres wat info over haar gezondheidstoestand. Op Facebook meldt ze namelijk dat we haar tot eind januari 2020 niet meer op een podium zullen zien. Al 30 jaar probeer ik jullie elke dag alles te geven als Wendy Van Wanten. Maar ik ben daarnaast ook Iris: een vrouw, een moeder en een echtgenote. En soms wordt dat allemaal een beetje veel. De laatste maanden waren erg druk, en dat heeft zich nu laten voelen. Ik heb mijn lichaam iets te lang in het rood laten gaan, en dat eist z’n tol. Ik heb beslist om even voluit voor de gezondheid te kiezen, en enkele maanden van het toneel te verdwijnen. Maar ik ben in goede handen. En samen met de steun van de dokters en mijn gezin, hoop ik dat ik er heel snel terug kan staan voor jullie., postte de zangeres op de sociale media.



De vele lieve berichten die Wendy Van Wanten ontving deden haar veel deugd. Uiteraard was het voor haar onmogelijk om iedereen persoonlijk te antwoorden of te bedanken voor het medeleven, zeker ook omdat de dokter haar rust heeft voorgeschreven die ze moet respecteren.



(Nico Vanaken)


Bio van Wendy Van Wanten

Meer Over:

Wendy Van Wanten