.
Wendy Van Wanten
woensdag 5 mei 2021

Wendy Van Wanten heeft boodschap voor dochter Estelle: “geen sprake van!”

Dit is niet aan de orde ten huize Wendy Van Wanten.

Wendy Van Wanten heeft drie kinderen: twee zonen en één dochter. Wendy geeft toe dat het opvoeden van dochter Estelle toch anders is dan bij haar twee jongens.

“Toen mijn jongens klein waren, kon ik alles precies wat beter relativeren dan nu. Omdat ik zelf ook nog jong was. Bij Estelle is dat toch iets anders”, onthult Wendy in Primo.

“Ik hou mijn hart vast als Estelle alleen op pad is, veel meer dan toen mijn jongens alleen buiten gingen. Met wat je tegenwoordig allemaal ziet op het internet, de sociale media en het nieuws, wordt het als ouder alleen maar moeilijker. Al die miserie”, schudt Wendy Van Wanten meewarig het hoofd.

“Die bestond vroeger waarschijnlijk ook, maar je werd er veel minder mee geconfronteerd. Ik was zelf 15 jaar toen ik met het koor van Oostende naar Israël vloog, waar het op dat moment oorlog was. En dat kon allemaal. Ik mag het niet gedroomd hebben dat Estelle over een paar jaar zou zeggen: ‘Mama, is het goed dat ik een weekje naar Syrië of Irak ga?’ Geen sprake van!” klinkt het nu al fel bij Wendy Van Wanten in Primo.