.
Wendy Van Wanten
maandag 10 mei 2021

Wendy Van Wanten geeft fout toe: “daar moet ik echt aan werken”

Soms slaat de overbezorgdheid toe bij de 61-jarige zangeres.

Wendy Van Wanten geeft in Primo toe dat de opvoeding van haar jongste dochter anders verloopt dan het opvoeden van haar zonen. Soms slaat de overbezorgdheid toe bij de 61-jarige zangeres.

Ondanks het feit dat Estelle “een kloeke” is die haar vrouwtje weet te staan, maakt Wendy zich snel zorgen. “maar uiteindelijk moet je loslaten, hé”, beseft Wendy in Primo.

Estelle moest lang wachten eer ze zelf met de fiets naar school mocht en in de lagere school moest ze ook altijd een berichtje sturen als ze op school aankwam. Al moet dat laatste niet meer sinds ze naar het middelbaar gaat.

“Ik heb wel een app op mijn smartphone zodat ik haar kan volgen, hoor. Als ze op school aankomt, krijg ik een alarmpje te horen. Dan ben ik gerust”, komt Wendy tussenbeide.

Wanneer Estelle vroeger vergat een berichtje te sturen dan was Wendy meteen ongerust: “Vroeger vergat ze soms wel eens om een berichtje te sturen. Dus het is zeker al gebeurd dat ik naar het secretariaat belde om te vragen of ze wel degelijk op school was aangekomen”, geeft Wendy Van Wanten toe in Primo.

Wendy besefte dat die overbezorgdheid een werkpuntje is. Estelle geeft toe dat haar papa veel minder bezorgd is: “Papa maakt zich in niets zorgen en daar maak ik me dan weer zorgen over”, voegt Wendy er lachend aan toe.