.
Wendy Van Wanten
donderdag 8 september 2022

Wendy Van Wanten: “Doet niet iedereen dat?”

Ze heeft 2 persoonlijkheden

De zomer van Wendy Van Wanten was drukker dan ooit. Tijdens juli en augustus stond ze in de zomershow van Jacky Lafon en bracht ze dus heel wat tijd door aan zee. Een show waar Wendy enorm van heeft genoten.

“We brengen medleys van verschillende landen, met daarbij ook de nodige danspasjes. Ik smijt me volledig”, lacht ze in Story. En de show heeft haar in ieder geval zin doen krijgen in meer acteerwerk.

“Als het past in mijn agenda: met veel plezier. Maar uiteindelijk is zingen ook een vorm van acteren. Je kruipt in je liedjes en je moet die zo geloofwaardig mogelijk brengen.”

Wendy draait al vele jaren me, en mensen zijn nog steeds overtuigd dat de zangeres een rolletje speelt en niet toont wie ze echt is. “Maar iedereen speelt toch een rolletje? Niemand laat altijd zijn ware aard zien. Op het podium ben ik Wendy: de artieste en thuis ben ik de liefhebbende en zorgzame moeder en echtgenote die de was en de plas doet.”

Maar Iris en Wendy liggen ook ontzettend dicht bij elkaar en er zijn wel wat gelijkenissen. “We houden allebei van humor en dubbelzinnigheden. Al is de flamboyante Wendy meer een deugniet, terwijl Iris erop toeziet dat alles netjes verloopt. Wendy is ook altijd goed gezond en vrolijk. Als Iris te maken krijgt met de harde realiteit, dan is Wendy daar als therapie.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Wendy Van Wanten

Meer Over:

Wendy Van Wanten