.
Wendy Van Wanten
donderdag 22 september 2022

Wendy Van Wanten: “Dat was toen vooral mijn schuld”

Ze gingen even uit elkaar

Wendy Van Wanten is naast zangeres ook een trotse mama. Estelle doet het heel goed op school, maar ook Clément is heel goed bezig. Hij is afgestudeerd als grafisch vormgever.

“Maar een hele dag achter de computer zitten is niets voor hem. Hij is heel sociaal en moet onder de mensen komen, dus heeft hij een opleiding tot verkoper gevolgd. Zijn grote droom is om auto’s te verkopen, maar nu is hij net begonnen in een tuinmeubelwinkel. Ik ben blij dat hij zijn passie heeft gevonden”, vertelt ze in Story.

Clément woont net als Estelle nog altijd thuis en dat vindt Wendy prima. Zij vermoedt niet dat hij snel het ouderlijk huis zal verlaten en ze gunnen hem alle privacy die hij nodig heeft en wil. Over zijn liefdesleven, daar wil Wendy dan weer niks over kwijt.

Maar over haar eigen liefdesleven is Wendy een open boek. Vier jaar geleden gingen Wendy en Frans door een moeilijke periode, al lijken die moeilijkheden nu wel van de baan.

“Dat kwam toen vooral door mij. Door de menopauze sloegen mijn hormonen op hol, waardoor ik niet goed in mijn vel zat. Gelukkig heeft Frans me de tijd gegeven om dat allemaal te verwerken. En het verlangen om bij mekaar te zijn was te groot. Frans en ik kunnen niet zonder mekaar.”

Bio van Wendy Van Wanten

Meer Over:

Wendy Van Wanten