.
Wendy Van Wanten en Frans
donderdag 11 februari 2021

Wendy Van Wanten blikt terug op tijdelijke breuk met Frans: “hij begreep me niet”

"In die periode waren we niet echt happy."

Wendy Van Wanten is ondertussen al vijftien jaar samen met Frans. Eind 2018 zag het er even slecht uit voor het koppel, maar ze overwonnen hun problemen en zijn sindsdien weer onafscheidelijk.

Wendy geeft toe dat die tijdelijke breuk vooral met haar te maken had. “Door de menopauze sloegen mijn hormonen op hol en werd ik overvallen door angsten. Ik zat op een rollercoaster van emoties en Frans begreep me niet altijd. In die periode waren we niet echt happy”, geeft Wendy Van Wanten grif toe in Story.

De zangeres geeft toe dat het haar allemaal wat overviel, maar dat ze na een korte break toch enkel maar konden besluiten dat ze niet zonder elkaar kunnen. “En sindsdien maken we er het beste van”, aldus Wendy in het weekblad.

In de liefde is het nu eenmaal niet altijd rozengeur en maneschijn, begrijpt de zangeres. “Dat ik er niet in slaagde een warm nest te creëren, was pijnlijk, maar kijk, het gaat weer goed tussen ons. We gaan respectvol met elkaar om. Ik zie het echt weer helemaal zitten met Frans!” besluit Wendy Van Wanten in Story.