.
Wendy Van Wanten en Frans
zaterdag 20 februari 2021

Wendy Van Wanten ambieert nieuwe televisiereeks: “dat zou de mensen raken”

Binnenkort nieuwe realitysoap rond 'De Van Wantjes'?

Wendy Van Wanten spreekt openlijk haar droom uit om een nieuwe televisiereeks rond haar gezin te maken. “Een nieuwe televisiereeks à la De Verhulstjes zou welkom zijn, dat steek ik niet onder stoelen of banken”, klinkt het bij Wendy Van Wanten in Story.

“Na de uitzending van het VTM-programma Groeten Uit kreeg ik veel positieve reacties. Ik ben er dus van overtuigd dat we mensen kunnen raken met De Van Wantjes”, lacht de zangeres in het weekblad.

Ook haar gezin ziet het volledig zitten. “Sinds Groeten Uit is Clément zelfs vragende partij. Hij vindt televisie maken fijn en is heel open en sociaal”, onthult Wendy in Story. “Estelle heeft daar ook geen problemen mee. Ze speelde al mee in Nachtwacht”, ziet Wendy Van Wanten het al helemaal zitten.

Komt er vijftien jaar na Wie Wordt de Man van Wendy? Een vervolg met De Van Wantjes? Wel als het Van Wendy afhangt: “We kregen nog geen concreet aanbod, maar waarom niet? We hebben veel te vertellen en alles komt terug: Big Brother, De Planckaerts, The Bachelorette met Elke Clijsters…” aldus Wendy Van Wanten in Story.

Bio van Wendy Van Wanten & Frans