.
De Slimste Mens Ter Wereld
zondag 17 oktober 2021

Welkom bij De Slimste Mens ter Wereld! 

Cesar Casier, Dorianne Aussems en Niels Destadsbader openen maandag een nieuw seizoen om 21u40 op Play4.

In de startblokken: Cesar Casier (33). Beslist een van de mooiste mannen met een van de mooiste namen van het land. Cesar is internationaal topmodel, woonde in Sydney en New York, kan koken, schrijven en ontwierp een eigen gender-neutrale modecollectie. Beautifull boy die tot de verbeelding spreekt.

Hij neemt het maandag - en vogue - op tegen de intrigerende Dorianne Aussems (28). Ze trapte voor de zomer het tiende seizoen marathonradio op MNM af en dit najaar surft ze opnieuw door de ether met een nieuw seizoen Generation M. Als sidekick in het tv-programma Van hier tot in Tokio (VRT) werd dit olympisch radiobeest meermaals uit bed gelicht en ook voor het WK wielrennen smeerde ze de beentjes in. Dat ruikt naar een sportieve deelname en een podiumplaats!

Maar ook Niels Destadsbader (33) doet een gooi naar de meest begeerde titel op televisioneel gebied. De West-Vlaamse bon vivant zorgde deze zomer voor het transfernieuws in medialand. Na zeven jaar VTM – waar hij onder meer programma’s presenteerde als The Masked Singer en K3 zoekt K3, keert hij terug naar de VRT waar het destijds allemaal begon als Ketnetwrapper. Afgelopen zomer won hij samen met Regi de Radio 2 Zomerhit, met De Wereld Draait Voor Jou. Schattige rebel en zot van padel, veroveroverover!

De Slimste Mens ter Wereld, vanaf morgen elke dag om 21u40 op Play4 en Goplay.