.
Andre Hazes
zondag 4 december 2022

Welk familielid stak André Hazes mes in de rug?

Zanger zou weer in de put zitten.

Jongens toch, er kwam een tijdje geleden eindelijk positief nieuws over André Hazes, maar hij zou weer dit in de put zitten nadat een familielid hem een mes in de rug gestoken zou hebben. Tenminste, dat beweert de Nederlandse videovlogger Yvonne Coldeweijer.

“Ik heb begrepen dat het weer niet zo goed gaat met André Hazes”, lezen we op de Instagramaccount van Yvonne Coldeweijer. Nu mag je tegen roddels zijn, Yvonne heeft het vaak toch bij het rechte eind als zij het over de familie Hazes heeft. Zij is ook nu vrij zeker van haar stuk. "De mensen om hem heen die hij vertrouwde, hebben met de brief-gate zijn hele wereld op z’n kop gezet. Hij had nooit van zijn directe omgeving verwacht dat ze zijn vertrouwen zo zouden beschamen. Hij is het ff helemaal kwijt en is daarom even naar het buitenland vertrokken”, reageert Coldeweijer.

Voor één keer zien we geen leedvermaak in de berichtgeving van Coldeweijer, integendeel zelfs. “Voor het eerst heb ik gewoon echt even te doen met André. Als zelfs je eigen familie een mes in je rug steekt, wie kun je dan uiteindelijk nog vertrouwen?”, vraagt Yvonne zich hardop af.

Wordt zonder twijfel vervolgd....

Download onze app voor Android of iOS

Bio van André Hazes

Meer Over:

André Hazes