You are here

Weer liefdesbreuk voor Kevin Janssens

17/10/2019 08:09-

Ella-June en Kevin niet langer een koppel.

Het is eigenlijk niet om mee te lachen, maar het zit Kevin Janssens alweer niet mee in de liefde. Het lijstje bekende en onbekende ex-liefjes van de 40-jarige acteur is weer wat langer geworden. Jawel, het is alweer zover: Ella-June Henrard en Kevin Janssens zouden uit elkaar zijn.

Amper anderhalve maand geleden zat het nog snor tussen de 26-jarige actrice en Kevin Janssens, beiden waren in Kinepolis Antwerpen op de première van de ‘De Patrick’. Afgelopen dinsdag was Kevin Janssens niet aanwezig op de première van ‘Torpedo’, de film waarin Ella-June één van de hoofdrollen heeft.

Het Laatste Nieuws schrijft donderdag dat de actrice geen commentaar wou geven over de reden waarom Kevin Janssens er niet bij was.”En in geschreven interviews moet elke verwijzing naar hem geschrapt worden”, lezen we nog in de krant. Dat is voldoende om te besluiten dat die twee niet meer samen zijn.

Het lijkt Kevin Janssens écht niet te lukken om de vrouw van zijn leven te vinden. Sinds kort kan hij Ella-June Henrard toevoegen aan zijn lijstje mislukte relaties. An Lemmens, Natalia en Josje Huisman stonden er al een tijdje tussen de namen van enkele onbekende vrouwen. De liefde kan mooi zijn, helaas zijn langdurige relaties niet weggelegd voor Kevin Janssens.

Meer nieuws over:

Kevin Janssens, Ella-June Henrard

Gerelateerde foto's:

Sterren Op De Dansvloer 2010

Kevin Janssens - Vilvoorde - 28/05/2010

Finale seizoen 2 Vermist

Kevin Janssens - Antwerpen - 06/05/2010

Peter Live

Kevin Janssens - Vilvoorde - 17/10/2008

Gerelateerde bio's: