.
News Image

Weer extra concert Arsenal

Er staat geen rem op Arsenal.


Arsenal pakt uit met 'Best Of'-album en 4de concert op rij.Eerder kondigde Arsenal al aan dat het vijftienjarige bestaan gevierd zal worden met een speciale concertreeks in de AB. Op 14, 15 en 16 mei 2015 belooft de band het beste uit hun 5* gouden albums te brengen (*ook 'Furu' behaalde zopas goud).

En die belofte wordt gesmaakt door de fans zo blijkt, want de tickets voor deze 3 shows zijn in een recordtempo uitverkocht! Met plezier kondigt Arsenal dan ook een 4de concert aan dat zal doorgaan op woensdag 13 mei.

De groep laat daar bovenop weten dat ze momenteel werken aan een 'Best Of'-album. Arsenal staat al jaren bekend voor het brengen van een eigen verhaal en bedenken van nieuwe concepten, waarvan het laatste wapenfeit 'Dance! Dance! Dance!' een mooi voorbeeld is.Ook deze keer gaat Arsenal een nieuwe uitdaging niet uit de weg door dit 'Best Of'-album op een niet alledaagse manier aan te pakken. De groep zal de beste nummers van de voorbije 15 jaar opnieuw live opnemen op een uitzonderlijke locatie, die later zal bekend gemaakt worden, waardoor dit een uniek live 'Best Of'-album wordt. Het album zal exclusief verkrijgbaar zijn tijdens de concertreeks in AB. Een extra reden om er bij te zijn op één van deze bijzondere concerten!Tickets via de Ancienne Belgique: 02 548 24 24 of www.abconcerts.be & via Proximus Go For Music: www.proximusgoformusic.beTicketprijs (incl. servicekosten): 30 euro


Download onze app voor iOS of Android

Bio van Arsenal

Meer Over:

Arsenal