.
News Image

Wat is de ultieme relatietest van Annelien Coorevits?

Annelien Coorevits over haar ultieme relatietest.


Vanaf donderdag presenteert ze het nieuwe seizoen van Temptation Island, maar wat is de ultieme relatietest voor “voetbalvrouw” Annelien Coorevits?



Annelien Coorevits en Anderlecht-voetballer Olivier Deschacht waren al meer dan tien jaar samen toen ze in november stiekem in het huwelijksbootje stapten. Annelien Coorevits vertelt in Story dat ze al heel wat van hun privéleven delen met het grote publiek, maar hun huwelijk wilden ze afschermen. Dat was één van die dingen die ze voor zichzelf wilden houden. Het werd een huwelijk in bescheiden kring maar Annelien droeg wel een witte jurk en Olivier een stijlvol zwart kostuum. Maar waarom ging het koppel niet op huwelijksreis?



Een huwelijksreis staat pas op de planning als Olivier Deschacht stopt met voetballen. Nu is dat gewoon onmogelijk in te plannen… Voetbal was ook de reden dat het huwelijk op 10 november plaatsvond. 10 november was allerminst een symbolische datum voor het koppel, maar wel gewoon het enige weekend dat Olivier niet moest voetballen, lacht Annelien in Story. En voetbal overheerst werkelijk hun leven…



Annelien Coorevits geeft toe dat voetbal álles bepaalt in het leven van het koppel en hun kindjes Elena (6,5) en Luís (2,5). Maar ze zijn dat gewend, de kinderen weten zelfs niet beter. Toch hoopt Annelien dat als Olivier stopt met voetballen hij wat meer taken op zich zal kunnen nemen. Misschien brengt dat meer rust in hun gezin. Of net niet… Annelien geeft immers toe dat het ook wel even wennen zal zijn als manlief meer thuis is. “Misschien wordt dat nog wel een beproeving,” lacht ze in Story.



Annelien Coorevits is natuurlijk vanaf donderdag ook weer te zien als presentatrice van een nieuw seizoen Temptation Island. Maar wat is nu volgens Annelien de ultieme relatietest?



Kinderen krijgen is volgens Annelien Coorevits de ultieme relatietest. Tijdens een zwangerschap ben je moe, prikkelbaar en staat je seksleven op een laag pitje. Allemaal valkuilen. Erger dan Temptation Island? Annelien Coorevits schrikt nog steeds als ze ziet wat de deelnemers aan Temptation Island allemaal uitspoken op het eiland. Aan goede bedoelingen nochtans geen gebrek bij de koppels… Althans voor de afreis… Toch waren er ook voor het nieuwe seizoen een recordaantal inschrijvingen. Terwijl iedereen toch wel wéét dat het haast altijd slecht afloopt. Maar ze zien het als de ultieme relatietest. Deelnemers hebben ook nooit spijt van hun avontuur…



Annelien Coorevits geeft toe dat ze Temptation Island nog steeds met veel plezier presenteert en dat er nog geen sleet op de formule lijkt te zitten. De presentatrice weet echter dat er ook na Temptation Island andere programma’s op haar pad zullen komen.



Temptation Island is vanaf 1 februari elke donderdag te zien op VIJF.