.
Martine Jonckheere in Familie - aflevering 6779
zondag 26 maart 2023

Was Martine Jonckheere een “playbunny”?

Martine Jonckheere in de Playboy?

Zien we binnenkort foto’s van Martine in haar gloriejaren die in de Playboy werden gepubliceerd, ergens opnieuw opduiken?

De kans is zeer klein want de foto’s in kwestie dateren al van ruime tijd geleden en werden niet in Playboy gepubliceerd maar in een magazine dat het equivalent van Playboy wou worden.

“Ik hield er prachtige foto’s van mezelf met mijn twéé borsten aan over. Ik vind dat een groot geschenk. (Martine verloor één borst in 2006 en onderging recent een tweede amputatie door de gevolgen van borstkanker)

Borst- en darmkanker zitten bij haar in de familie. ”Mijn zus stierf aan darmkanker, mijn nichtje aan borstkanker. Sowieso zijn mijn darmen te lang, ze liggen in een soort knoop. Ik heb in feite alle reden om een buik te hebben”, geeft Martine mee aan Het laatste Nieuws.

Van de borstamputatie zie je amper nog iets: het litteken is miniem. Borstkanker is nochtans heel ingrijpend, zowel voor de patiënt als voor haar partner. “Ik had altijd mooie borsten. Niet dat ik ermee pronkte maar toch mochten ze gezien worden.

Bio van Martine Jonckheere