.
Ward Kerremans
woensdag 13 december 2023

Ward Kerremans krijgt een bijzondere vraag: “Gewoon daarom”

Hij heeft geen specifieke reden

Voor Ward Kerremans zal de opvoeding van zijn zoon geslaagd zijn als hij later niet kiest om voor Manchester City of Liverpool te supporteren. Maar hij hoopt wel dat hij zijn passie voor het voetbal aan zijn zoontje kan doorgeven.

Younes is vijf en is het kostbaarste wat Ward heeft. ““Een spring-in-'t-veld, met heel veel energie. Hij is heel erg open­gebloeid door naar school te gaan, in Nederland doen ze dat pas als ze 4 worden. Hij was klaar om bij grotere kinderen te zitten. Tussen de peuters in de opvang had hij geen plezier meer. Het was voor hem te druk geworden.”

Bij de naam Younes zou je heel snel denken dat zijn moeder Marokkaans is of Arabisch. Maar Ward en zijn ex-partner kozen de naam om een heel andere reden.

“Hij heet Younes omdat ik dat gewoon een mooie naam vind. Een normale naam ook, zoals Bart of Tom. Of Jan, zoals jij. Ik ben op het voetbalpleintje ook opgegroeid tussen ­jongens met Marokkaanse namen. Younes zat gewoon in mijn namenpalet”, legt Ward uit in Het Laatste Nieuws.

Bio van Ward Kerremans

Meer Over:

Ward Kerremans