.
Ward Kerremans
maandag 27 november 2023

Ward Kerremans: “Ik was toen nog veel te jong van geest”

Hij lijkt nu echt door te breken

Heel wat mensen zullen acteur Ward Kerremans kennen als Elvis uit de telenovelle ‘LouisLouise’. Daarna werd het stiller rond de acteur. Tot een paar jaar geleden. Nu pas rollen de televisierollen uit de kast voor deze acteur.

Je zou kunnen stellen dat Ward een beetje een laatbloeier is, en dat is een opmerking die Kerremans wel al vaker heeft gehoord.

“Ik krijg die vraag wel vaker. Het is niet zo dat ik nu pas grote rollen heb, ik heb gewoon lange tijd in ­Nederlandse producties geacteerd. Dat was logisch, na mijn studies in Nederland. En dan lijkt het in België alsof ik ineens, out of the blue , kon ­acteren. Maar ik denk ook dat ik op mijn 20ste nog niet klaar was om grote rollen te spelen. Ik was veel te jong van geest”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Studeren in Nederland, je ziet het tegenwoordig vaker en vaker. En ook voor Ward was dat een evidente keuze.

“Toen ik 18 was, speelde ik een rol in de telenovelle Louis Louise op VTM. Daar raadde onder meer Matteo ­Simoni me aan om naar Maastricht te gaan. Ik was onmiddellijk verliefd op die school. En ik heb er beseft dat ik eigenlijk nog niets kon. Daar ­leerde ik de ambacht, het samen­spelen.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Ward Kerremans

Meer Over:

Ward Kerremans