.
Ward Kerremans
woensdag 19 oktober 2022

Ward Kerremans: “Ik leef vooral in mijn auto”

​​​​​​​Zijn zoontje woont in Nederland

Het was groot nieuws toen bekend raakte dat Danira Boukhriss en Ward Kerremans een koppel waren. Ward pendelt momenteel vaak tussen Nederland en België. Zijn zoontje van vier woont in Amsterdam en wil hem niet verwaarlozen.

Nadat Ward te zien was in ‘LouisLouise’ werd het een beetje stiller rond de Vlaamse acteur. Maar de laatste tijd lijkt daar weer verandering in te komen, want Ward is steeds vaker te zien in televisiereeksen in Vlaanderen.

“Younes groeit op in Nederland, dat wil ik niet veranderingen. Ik heb ook geen twee woningen, dus ik zit heel veel in de auto en leef uit mijn koffer. Maar ik doe het graag, het vaderschap is voor mij net als acteren een fulltimejob”, klinkt het in Dag Allemaal.

Ward herkent veel van zichzelf in zijn zoontje en dat maakt het een trotse vader. “Hij heeft echt sommige trekjes van mij geërfd. Ons mama zegt altijd dat ik als peuter niet kon verdragen dat mijn handen plakten als ik boterhammen met confituur of choco at. Mijn zoontje eet dan ook heel proper.”

Maar goed dus voor de fans dat Ward weer wat meer in België vertoeft en te zien is in verschillende reeksen. Waaronder ook in “Billie vs Benjamin’. “Ik heb al veel positieve reacties gehad op die reeks. Het is ook een herkenbaar thema: twee mensen die verliefd worden maar ontdekken dat er grote verschillen tussen hen zijn.”

Bio van Ward Kerremans en Danira Boukhriss