.
Ward Kerremans
vrijdag 11 februari 2022

Ward Kerremans: “Ik ervaar hetzelfde als wat kunstliefhebbers doen”

Hij heeft een grote passie voor voetbal

Ward Kerremans kennen we vooral van rollen in ‘Sara’, ‘Grond’ en het nieuwe ‘Billie vs Benjamin’. Acteren is een belangrijk deel van zijn leven. Maar er is nog iets waar hij niet meer zonder kan. En dat is voetbal. Een professionele voetballer worden zat er niet in, maar genieten van het Engels voetbal des te meer.

“Het is ontstaan toen ik jong was, geïnspireerd door één van mijn oudere neven. Vraag mij niet waarom dat zo is blijven plakken. Het is een genot. Zalig om zoiets te hebben”, glundert Ward in Het Nieuwsblad. Ward vergelijkt zijn passie met de passie van iemand die van kunst houdt. “Wat kunstliefhebbers met kunst ervaren, daar komt dat gevoel bij in de buurt, bij mij. Het is gewoon meer dan en hobby.”

Ward gaat elk jaar zo’n vijf keer naar een match kijken van Manchester United. En hoewel heel veel mensen zijn passie voor voetbal zo opvallend vinden, vindt hij het eigenlijk niet zo heel bijzonder. “Tachtig procent van de mannen die ik ken, deelt die obsessie. Maar misschien niet in die mate.”

Bio van Ward Kerremans

Meer Over:

Ward Kerremans