.
News Image

Wanneer is het laatste Get Ready-optreden van Koen Bruggemans?

Zijn vertrek is hot news.


De fans van Get Ready! reageerden zaterdag teleurgesteld op het vertrek van Koen Bruggemans bij de groep. Nadat de eerste teleurstelling was doorgespoeld, beseften de fans dat Koen zijn nieuwe kans met beide handen moet grijpen. Dat de groep Dimitri Vantomme aantrekt, zorgde bij de presentator en zanger dan weer voor héél wat reacties. Ik heb door de jaren heen al veel meegemaakt, maar mijn telefoon stond echt roodgloeiend, reageerde de presentator zaterdagavond op de rode loper van de Story Awards.



De Showbizz-Site vernam op 8 november uit goede bron dat Koen bij Get Ready! zou stoppen en dat Dimitri Vantomme hem zou vervangen. Ik was op een trouwfeest aanwezig toen ik telefoon kreeg van de Showbizz-Site. De aanwezige gasten zagen het angstzweet bij mij uitbreken, reageert Dimitri Vantomme. Ruim drie weken lang hebben wij het nieuws op vraag van Dimitri en het management van de groep stilgehouden. Toen het nieuws zaterdagochtend zich als een lopend vuurtje aan het verspreiden was, kreeg ik het ene bericht na het andere op mijn gsm, gaat Dimitri verder.



En Koen? Die is ondertussen al aan de slag op zijn nieuwe job. Een job waarvan de werkuren vrij onregelmatig zijn en die niet combineerbaar is met de optredens van Get Ready! Op zaterdagavond 11 januari 2020 geef ik de fakkel aan Dimitri door tijdens Vorselaar Schlagert in Vorselaar. Het toeval wil dat Get Ready! daar moet optreden en dat ik de presentatie doe. Wie weet staat Get Ready! daar met vijf op het podium, glundert Koen Bruggemans.