.
Samson & Gert Verhulst
zaterdag 23 april 2022

Walter De Donder: “We hebben zoveel moeten missen”

Maar kregen er veel voor in de plaats

Toen Samson & Gert voor het eerst op televisie kwamen het Gert nooit durven dromen dat het programma zo populair zou worden. Kinderen waren dol op de pratende hond en zijn baasje en ook de vrienden van Samson en Gert werden snel in de armen gesloten. Daarvoor moesten de acteurs ook veel opofferingen doen, want ze waren vaak weg van huis voor shows en opnames.

“Dat was heel dubbel allemaal. Maar wat staat ertegenover? Volle zalen, succes, plezier met je maten… je kan niet alles hebben. Iemand met een goed draaiend restaurant of succesvol is in een andere job, zal daar ook dingen voor moeten opofferen”, klinkt het bij Gert Verhulst en Walter De Donder in Dag Allemaal.

Walter en Gert maakten graag de opoffering voor hun gezinsleven. Viktor en Marie brachten het er goed vanaf. Maar Julie, de dochter van Walter iets minder. “Voor Julie was het moeilijk om voortdurend haar papa te moeten delen met andere kinderen als ik naar school kwam. En in het middelbaar wordt dat een voedingsbodem voor pesterijen. Kinderen zijn hard voor elkaar. Maar gelukkig gaat het nu goed met haar.”

Download onze app voor iOS of Android