.
Ludo Dierckxsens en Walter De Donder
zaterdag 17 september 2022

Walter De Donder: “Ik heb haar al gewaarschuwd”

Ze wil iedereen helpen

Je dochter zien afzien van de pesterijen, het is één van de ergste dingen die je als vader kan meemaken. Walter De Donder maakte het mee met zijn dochter.

Nu ze er weer bovenop is, heeft hij veel bewondering voor zijn oogappel. Want ondertussen is ze een steun en toeverlaat geworden voor veel jongeren die het zelf moeilijk hebben.

“Mensen zien har als voorbeeld en vragen om hulp. Dat is zeer positief, maar ik heb haar wel gewaarschuwd dat ze de juiste balans moet vinden, dat het niet te zwaar op haar mag gaan wegen. Voorlopig vindt ze die, daar waak ik mee over”, vertelt hij in Dag Allemaal.

Walter begrijpt dat het niet makkelijk is om te moeten zeggen dat je vader Kabouter Plop speelt. En hij begrijpt de terughoudendheid van zijn dochter wanneer het over zijn job gaat. Dat ze nu wel trots is op hem, dat maakt hem blij.

“Ik merk dat ook bij jonge mensen die ik op mijn optredens zie, zij behandelen Plop met een zeker respect. Laatst werd ik op festival Kamping Kitsch Club nog toegejuicht door 253000 mensen die de ‘Kabouterdans’ van de eerste tot de laatste strofe hebben meegezongen.”

Bio van Walter De Donder

Meer Over:

Walter De Donder