.
News Image

Walter De Donder: “Er is licht aan het einde van de tunnel”

Ze hadden een moeilijke periode

We kunnen het best begrijpen dat het als tiener niet gemakkelijk moet zijn als je vader Kabouter Plop is. Dat ondervond ook Julie De Donder. Zij werd jarenlang gepest en dat dreef haar tot anorexia. Nu is ze al wat ouder en probeert ze alle negativiteit uit haar leven te houden.

Door zelf overeind te krabbelen na een moeilijke periode, zien veel jongeren haar als een voorbeeld en een inspiratiebron. Je zou het bijna een influencer kunnen noemen, maar dat hoort Julie liever niet.

“Ik ben daar te nuchter voor. Het enige wat ik wil, is mensen helpen. Jongeren, maar ook degene die hen omringen. Zij zien even erg af. Ik wil aan iedereen vertellen dat ze moeten doorzetten, dat er licht is aan het einde van de tunnel”, zegt Julie in Dag Allemaal.

Ook Walter had het erg moeilijk met wat Julie meemaakte. Hij is dan ook blij dat die periode achter de rug is.

“Het brengt een zekere rust en evenwicht binnen ons gezien. Ik merk dat Julie veel beter in haar vel zit. Ze is opener, spontaner en haar zin voor humor is helemaal terug. Ze is weer gewoon een blij kind. Ze zal later misschien nog moeilijke momenten hebben, maar geldt dat niet voor ieder van ons?”

Bio van Walter De Donder

Meer Over:

Walter De Donder