.
Elke Clijsters
zondag 7 maart 2021

Waarschuwing voor Elke Clijsters in De Bachelorette

“Er zit een aantal mannen tussen die het niet zo oprecht menen met Elke.”

Opvallende wending voor de vrijgezellen in De Bachelorette toen bleek dat Nikias niet meedong naar de hand van Elke Clijsters, maar wel als spion in het programma werd gedropt. Nikias is Elkes ‘best gay friend’ en moest Elke behoeden voor mannen die het niet zo best met haar meenden.

“Onder de deelnemers zijn er zeker mannen die niet zo oprecht zijn, en ik heb Elke ook voor hen gewaarschuwd”, onthult Nikias in Dag Allemaal. Gaat het dan over Jeffrey en Vincent waar Nikias het ook al tijdens de uitzending over had?

“Zij zijn harde werkers en toffe mannen met wie je veel plezier kan hebben, maar Elke is niet op zoek naar zo iemand”, verduidelijkt Nikias zijn standpunt in Dag Allemaal. “Zij staat al een stap verder in haar leven.” Al waren dat lang niet de enige vrijgezellen waarvoor Nikias Elke waarschuwde.

“Pas op, er waren nog wel meer mannen die daar volgens mij niet om de juiste reden waren, en ook dat heb ik aan Elke gemeld. Het is nu aan haar om daar iets mee te doen of niet, want ik voel natuurlijk niet wat zij voelt”, aldus Nikias voor wie zijn opdracht er ondertussen opzit.

Bio van Elke Clijsters