.
Radio 2
donderdag 28 juli 2022

Waar zit het publiek van Radio2?

Het was stil in De Panne, het is stil in Bredene...

Het was ons bij de beelden van 'Radio 2 aan zee' op Eén in De Panne al opgevallen, het is opvallend stil aan de studio van Radio 2. Wat een contrast met vroeger toen 'Plage Préférée' met Kim Debrie heel wat volk lokte naar de badstad waar zij die dag(en) met haar mobiele studio stond. Tussen 10 en 12 uur in de ochtend bleef het echter héél rustig in De Panne. Was het nog te vroeg in het seizoen? Lag het aan de locatie of niet? Niet dus vrezen wij, want ook aan de studio die deze week in Bredene staat is het héél rustig. Ann Reymen presenteert er elke ochtend tussen 10 en 12 uur en af en toe staat er wel eens iemand aan de studio te kijken, maar het is een pak minder dan vorig jaar.

De reden? Missen de luisteraars Kim Debrie in de ochtend? Of heeft het gewoon te maken met het feit dat er nu geen artiesten meer optreden in de ochtend? Die zijn er wel in de namiddag en 's avonds en dat lokte toch heel wat volk naar De Panne en deze week ook naar Bredene. Toegegeven van buiten uit is een container met een studio is minder aantrekkelijk dan de mobiele studio die in het verleden werd gebruikt, maar of dat nu veel met de matige interesse van de (toevallige) voorbijgangers te maken heeft is ons niet echt duidelijk. De 'zomerbeelden' tussen 10 en 12

Feit is dat je elke dag heel wat artiesten kan treffen aan de studio van Radio 2. Wie er allemaal komt, dat lees je op radio2.be.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Kim Debrie en Ann Van Elsen